Monday, May 23, 2011

stalking kawan



My previous post (sincere) accidently had spurred a lot of misunderstandings. Hassy, Nadila, 7 others rasanya (sorry, dah lupe sapa tanya lagi semalam) and sesiapa yang baca, bear in mind I am living happily with all five of my closest friends. tiada peperangan dingin mahupun peperangan saudara berlaku disini. We are all in good confition, tak ada masa nak berperang memndangkan peperangan sebenar akan bermula esok pagi.



So you ask me, "what happen? your friends buat jahat kat you ke?" (I rephrase balik in my own words) the answer is Nope. I find it unwise untuk memburuk-burukkan my friends di blog yang akan menjadi tatapan sedunia. Asyik-I-je-amek-parcel and asyik-I-je-buang-sampah solely served it purpose as examples. This is because, nowadays pakcik postman dah pintar, die just campak je dekat tingkap if xde orang bukak pintu and honestly, I am the laziest person dalam rumah itu yang akan membuang sampah diluar..selagi boleh ruang, I sumbat je. Ada banyak lagi contoh yang tak patut dicontohi sebenarnya, but tak kan nak tulis semua, nanti Mr Tigeria tak jadi nak kahwin dengan I.



Honestly, the post that i made before is just to remind myself and others about the difficulties of being sincere. You might think yang you dah buat sehabis ikhlas ni, but bila ade sedikit rasa dalam hati tu yang mengharapkan balasan, sincerity terus lesap. Even bila you tulis letter, last skali tulis Yang Ikhlas, or kad raya la selalunya, Ingatan tulus ikhlas or bila boyfriend cakap ,ambil la cincin emas bertatah berlian ni, I ikhlas.... patut dielakkan. Orang ikhlas, tak cakap dia ikhlas kan?



I hope I do make it clear this time, to all my housemates, maafkan daku jika hatimu terguris. Aku tahu ada diantaramu yang membaca  sebab bila di stalk, ada lebih dari 6 orang dari Canterbury yang baca. baik ngaku! =P



And to all my other friends, I appreciate your attention and kindness, rasa macam popular pula semalam..hihi... da conclusion it, I SUCK AT WRITING.macam mana lah nak pekse esok ni...


Anyway, wish me luck for my exam!











6 comments:

flisset said...

hahahahahha! yg pling klaka part yg canterbury stalker tu..kntoi..

IslamSeeker said...

1 is from me la mira.. hehe
-qila-

chenta nana said...

nice blog babe...
btw, salam kenal dari nana..)

MTM said...

flisset: hehhee..kantoi suda~~xpe2...nsb baik ade reader jgk dari xde lgsg.

MTM said...

islam seeker:waa..qila, i like that name..hehe..owh..jadi silent reader ea slame ni. =P

MTM said...

chenta nana:owh..tq..your blog pn sgt nice..hihi...salam knl dari MTM jue!