Sunday, January 2, 2011

My summary of 2010



Menjejakkan kaki for the first time di UK dimana I terpaksa left  all my love ones behind in order to pursue my study. This is the biggest sacrifice I have ever done so far. I memang dah biasa terpisah dengan my family since Form 1 lagi, but this is still very hard for me. And it becomes harder when it is regarding Mr Tigeria. But I realize that untuk berjaya perlukan pengorbanan.




This year juga, atas belas kasihan Mr Tigeria, dapat jugalah I merasa BB sebijik.I am not that obsess with handphones anyway. Even if Mr Tigeria gives me the Nokia cikai pun I tak kisah as long as I dapat stay in touch with my family, him and my friends.




And better if ada internet. 




and game Sudoku.




and camera for camwhoring.





Got my driving licence but still need extra extra extra practice. I sucks at driving. I really am. Maybe ini petanda I kena upah driver.




Belajar masak sikit-sikit. This one I tak lah sucks sangat. Because I love to eat, so I have to learn how to cook if I wanna eat more.



merasa snow. They really are amazing little particle like thingy. And I am glad I am able to witness it before I die. Salah satu kejaiban dari-Nya.


rumah dimasuk pencuri sebanyak 2 kali. 



[NAK TENGOK?]

Attending my first Nuffnang event.


Akhir tahun 2010 adalah time dimana I berkasut sneakers/boots pegi kelas. For years I have been wearing heels untuk ke kelas. sebab I jalan agak berterabur without heels. So ini adalah satu anjakan paradigma. 


Gambar sebelum kejadian....gambar selepas malu nak tunjuk

makan sebuku roti setiap minggu lalu mendapat pipi gelebeh dan dagu bertingkat-tingkat.For the whole 2011.. I will try to avoid eating any bread! eat more fruits! 





as for my new year resolution... entahlah. I rasa perubahan untuk mematangkan diri dan memperbaiki diri tu perlulah berterusan tak perlulah tunggu new year untuk berubah.Berubahlah bila betul-betul rasa ikhlas untuk jadi lebih baik.


CHEERS!












6 comments:

APAN said...

banyak gak mende bes thun lepas ye...
bes2...
tambah lak dpr gi oversea...
sian gak yg kene pecah rumah tu...
huhu...

starsyeea said...

nice! study rerajin ek :)

jom berTEPAK HARAPAN kt my blog! :)

Azham Vosovic said...

Amboi akak tetap hot la.. hehehe

MTM said...

APAN : yang lain semua agak menarik....takpelah..tu sume pengalaman hidup =)

MTM said...

starsyeaa : tq! belaja rajin 2 la ni..tapi nak berbelog dulu..hihi

MTM said...

Azham Vosovic : amboi..u pun ape kurangnye..hihih