Wednesday, March 10, 2010

kereta vs perempuan

kereta??? pompuan???

mana satu yg best ea??

hehehehe

ac2ly.. dua2 peningkan kpala,,, kalo kte salah langkah...

scara trus terang.. mr tiger penah alami kedua2 nyer..

dua2 penah watt tiger pening.. dua2 penah wat tiger demam....

dua2 penah wat tiger hepi.. but... hanya 1 jer yang berikan kebahagiaan.. yang maner ea??

meh tiger kupas satu-satu.. nk citer pasal kete dulu..

tiger ada dua bijik keta.. yang cari rezeki dan yang buang rezeki.. heheheh

yang cari rezeki.. keta wira yang dah murtad,, 1.3 jer.. tapi kalo stakat vios.. ley makan la.. supra pun bley.. skyline, ferrari, aston martin pun bley potong,,(kalo dowang park tepi jalan la..) lagi satu putra yang da convert jadi mirrage.. x turbo.. x de duet.. tapi fully NA.. 1.8 mivec Double Cam... kira Campion la.. hehehe.. tapi dulu.. skang da cuci kaki n kete tu kat brickfield nye police station... hehehe kne sita... huhuhuhu.. best woo.. layan kete.. dowang x de prasaan.. ko tekan... dia laju.. ko brek.. dia brenti.. salah tekan, salah brek,, ko terbalik... heheeh.. jgn lupa, mgucap sebelum start kete,,, best.. sgt best..

nk taw knapa tiger cuci kaki...??? ni dia jawapan dia.....


nak kata dia suh stop.. dia x penah halang tiger.. dia betul2 memahami.. but... cuba la korang pkir.. cantik siot... bini aku cantik.. lantak la korang nk ckp ape,, bg aku dia cantik sgt.. bukan jer cantik luaran,, hati dia yg wat aku x tido malam,,, rase nk pinjam jin aladin,, pindah umah dia kat sebelah umah aku ni... hehehehe.. so.. aku amik kputusan yang nk cuci kaki n tgn dari ape yg aku buat slama nie.. ramai gak yg marah aku... tp, x pela,, cume diri kita jer taw ape kita buat..

pompuan...

bab nie leceh ckit...

coz tiger x de pgalaman nk amik hati pompuan..

but sorang gadis pizza telah membuat tiger jd ....

x pela.. malas la nk citer pasal pompuan nie..

hehehe.. dia penah buat tiger pning.. dia juga penah buat tiger demam.. sminggu beb... x agk2 tol,, n,, paling penting,, dia buat tiger bahagia.. yang bertambah sayang kat dia.. bila dia sayang ibu tiger... care pasal ibu tiger,,,

so.. nnt tiger cter pasal kos bikin keta nk??? nk x?? ley promote bengkel abg tiger.... hehe...

kete Vs pompuan... korang rase... sape menang d hati lelaki???

8 comments:

blueCITY® said...

salam..

heeeeee
mayb la kot:

depan gurl, lelaki akan kata wanita lebih penting
dalam hati, lelaki akan pilih kereta dulu
heeeeeeee....

kereta mahal
gurl mahal ke?
zaman la ni gurl sangat murahan kan?
betul ke?

sebab itu
lelaki lebih suka bukan wanita murahan
lebih susah, lebih sukar gurl itu utk dimiliki
lagi lelaki suka kot

heeeee
hanya sekadar pendapat dari akak

xoxo

aieOreo said...

see the lelaki gak kot..
he..oreo kate semua tu bergantung pada individu..
xbley ckp lebey2 sebab oreo pun boy jugak..he

Fakhrur Razi said...

hohoho
betul2.. ;D
kereta mmg best..
tapi smpai bila dia ad bersama kita kan?

amira said...

wow! issue yg hot! ape kate tiger?

amirah said...

kete

amira said...

blue city : kereta da murah da sekarang, 0 downpayment, bulan2 rn452, da bley dpt myvi. nk lagi murah, cari kereta second hand.

pmpuan? yg murah, bukan pmpn..tp..pkir la sndri,bersepah kt kl kot..budak sekola pn rmai =) skrg..nk cari pmpn yg baik sushkn?

amira said...

aieoreo : kereta akan kekal beb. tp kne la kuar duet..byr bulan2..jage keperluan, mesti kekal. jgn la bwk cm hantu =P memang cepat la naik kereta jenazah..erm..kereta jgk kn? huhu

Hanz said...

mana satu tiger mana satu mira yg komen neh? hehehe,, nice entry tiger...!!! haha... mestilaaa bini lagi penting.. keta bley tukar ganti.. bini nk ke kne tukar2??