Friday, January 7, 2011

Remaja berparti liar

Gotcha!  I kid the readers......saja buat title entry gempak. Anyhow, the party was surely a bit wild sebab  bertemakan dark plus garang plus tak boleh senyum dalam gambar plus emo kinda style . Meaning everything is black la. And.....................thats it. Tu jelah yang paling wild pun. Owh ya..another thing....we drink black coffee that day...wild tak?



Puding caramel resepi rahsia





lelaki berjacket kulit




Suke effect shadow dibelakang

bukan party sangat pun actually. Just being a lil weng and pakai eyeshadow di dalam rumah di malam hari dan yang lelakinya pakai jacket kulit di dalam rumah di malam hari.And then pergi makan mihun and nasi minyak lepas tu nyanyi lagu hati kama ramai-ramai..... Kami memang sangat liar. *insert sarcastic tone here*






CHEERS~

(thanks a bunch to Dena and Shy and Syafiq for da pictures!)


10 comments:

Wana De'Amor said...

nice pose lah~ igt parti liar mende la tadi..ades

little cart00n said...

mmg parti liar!
cis..tipah tertipu!
hahahha..

Tuan-Belog said...

hitam itu menawan...hehe...

Azham Vosovic said...

Kak mira, suka pose akak yang last tu.. kelassss sangat....

MTM said...

wana de' amor : thanks..x liar ke ni? hee~

MTM said...

little cart00n :eyh...wild kn..tgk la sume itam tuh..=P

MTM said...

Tuan-Belog :betul tu...sy setuju!

MTM said...

Azham Vosovic : heeee.pose nk thn senyum..pnt thn...ketor2 tgn..

ct pija said...

lain nye muka muka miralee skang..makin hot!!

MTM said...

ct pija : len sbb makeup mate je tu..hihih..kal tak makeup same je rupe.