Thursday, December 30, 2010

Malaysia main dukun


baca tajuk post..ada terasa nak menge-LOL tak?



Adat pertandingan..biasalah..
Ada yang menang, ada yang kalah
Ada yang puas, ada yang bengang
Ada yang cari dukun tak?
LOL


I tak pernah suka pun tengok bola and I memang tak pernah tengok bola pun. Be it Malaysian ke, Manchester United ke, Arsenal ke...FIFA World Cup sekali pun tak pernah trigger my passion towards football. But on that very day, I tergerak hati nak tengok. I tengok online jela kan...mungkin kerana I sekarang berada jauh di rantau orang, so perasaan cinta pada Malaysia membuak-buak dari biasa. I pun tengok. Tengok punya tengok...



tiba-tiba......Malaysia menang! 
tiba-tiba wall di FB  penuh dengan warga Malaysia yang berbangga dengan Tiger Malaya
tiba-tiba Encik Safee and Encik Fahmi jadi hot stuff Malaya
tiba-tiba......



LOL lagi...


6 comments:

Encik Tikus said...

hahaha memang LOL ! keh keh

ruby zaizi said...

nk LOL jgk..hehe..eceli LOL tu ape ea??siyes tataw ni..ksian sobks

MTM said...

encik tikus: mari LOL sama-sama!

MTM said...

rubby zaizi : eyh..xpe-xpe..kite blaja mmg dari tak tahu jadi tahu..LOL stands for LAUGH OUT LOUD. kire...cam HAHAHAHA dalam English.hihih

Hasnida Sidek said...

SANGAT LULZ. kalau main dukun, dari dulu lagi dah selalu menang.

MTM said...

hassy : betul3! sangat ting tong mereka ini