Friday, April 16, 2010

G.O.L.F (Golongan Orang Lupe Family)





Bila sebut pasal golf..


Cintaku mesti bising… muka agak kelat la.. tapi, dia bagi jugak tiger pegi men.. yela.. tiger selalu cakap,

"Ada baiknye tiger men golf.. dah tentu ada kat padang golf. Tiger suke hitamkan badan,, pasal bila jalan ngan cinta, Nampak cinta tiger, putih berseri.. macam bidadari… biar la orang nak cakap macam pasangan beauty and the tiger,,, hehehehehe.. "


G.O.L.F – Golongan Orang Lupa Family… betul ker???

Bagi orang yang x taw, memang la golf ni bosan.. bila try, mesti best, golf ni adalah sukan yang menguji kesabaran dan mengawal emosi… contohnya tiger woods. Dia dah di cemuh oleh masyarakat, tapi boleh lagi dapat top 10 dalam masters baru-baru nie. Gempak kan dia.. hebatnya dia pasal dia adalah seorang pemain yang sangat sabar dan teknik permainan yang bagus… yang tak bagusnya tentang dia, dia ni kaki sex.. huhuhuhu.. teruk betul,, tapi, itu hal peribadi dia.. lagi pun, dunia kan adalah syurga bagi dorang.. rasanya, x salah la dia wat camtu.. kalo pengemis kat sana pun bley layan gro ramai2.. apa lagi seorang jutawan terkenal.. tapi, untuk kita, ianya adalah sesuatu yang sangat keji dan jijik… cintaku x suke dengan tiger woods… x taw nape.. as long as dia cinta kat tigeria da la.. sayang dia..

Dulu golf ni sukan yang mahal… barangan dia mahal2.. tapi skang da tak macam tu lagi.. pasal sukan ni dah terkenal… semua golongan boleh mencuba.. jika ada anak bawah 12 tahun, hantar je ke kelab sri Selangor.. dorang akan dapat bermain secara percuma, serta ada khidmat bimbingan dari professional.. untuk gadis2 yang nak belajar men golf, bgtaw mira.. dia terror men golf.. yang lelaki, bleh datang ke xtream park sunway setiap malam rabu.. tiger ada training kat situ,, meh ar join,, x yah bayar.. hepi2 jer… anyway.. kalo ada yang nk kasut golf, bagi taw tiger ea..


p/s : anyway, tiger ni nak menjual ni,, baru nak start bisnes kasut golf,, sape2 yang berminat, boleh lah email tiger, nnt tiger bagi gambar


11 comments:

sasha* said...

hehe kalau sekali dh main mmg nak main lg kn :)

sop said...

naik baek aku tak suka main golf

Mr Tigeria & Mira said...

sasha :u men golf ke?

sop : hehehe...nasb baek?

zulkbo said...

salam..
puloks..
ada ke gitu?
nasib saya tak main GOLF

+++uchi+++ said...

tapi kan time sekolah aritu cikgu kata G.O.L.f maksudnya

G : golongan
O : orang
L : lemah
f : fikiran..

hahahahhahaha cikgu yang kata

Aqila Sarah said...

hahah . Qyla pun ta men GOLF okayyy

Liyanaa. said...

skrg dh tahu makna dia :P

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

Hahhahh....
baru tahu maksud G.O.L.F

Mr Tigeria & Mira said...

zulkbo : tu gurauan semata-mata..=)

uchi : huhuhu..really? byk btol mksd die

aqila sarah :kite men bola jaring jela ea qila!

liyana : hihihi...bergune gk blog ni rupenye..informative..

bieaz :good for u! =)

Ezad said...

golf? xpenah men p0n... h0ckey ok la.. bese men.. nway xminat la. golf.. its suck.. pukul ja0h2.. pastu cari balik.. :P

MTM said...

ezad : haha..tapi setiap sukan ada kelebihan masing-masing tak gitu?