Monday, March 15, 2010

nak date dengan cikgu sayang!



Bila cuti sekolah..

Dalam dunia, sume ade best ngan x best,,,

Cuti skolah pun ada best ngan x bestnyer…

Tiger nk kongsi saat2 cuti skolah..

Di sebabkan tiger x bersekolah… tiger lg suka cakap x best cuti sekolah..

Kan best kalo kerja pun ade cuti kerja tengah sem… cuti hujung sem,, hehehe,.. bahagia hidup..

Lagi wat x best, cikgu yang tiger paling sayang pun cuti jugak… tension.. da 3 hari tiger x belajar.. hehehe

Tiger suka belajar taw.. huhuhuuu.. ( kalo belajar dulu.. mesti x jd cam skang,,)

X best bila malam.. x bley kacau manja.. ( adik bongsu tiger) dia nie kuat belajar.. x taw la ape yang dia belajar…

Kat tv plak.. cternyer pasal budak2 nyer jer.. borink…..


CERITA INI TERKECUALI.......... sesuai untuk tatapan umum!

Td yang x best.. ni yang best.. pagi nie, tiger bgn lambat ckit.. pas subuh, bley landing kejap sampai

Kul 7 pg.. kuar umah kul 7.30.. gila ah.. jalan x jam tu… memeng la mcm bawak mclaren jer,, sampai ofis kul 8.30,,, kalo x,jenuh kat jam,,, 2 jam kat tol damansara –pj….

Itu je la pasal cuti sekolah.. boss,,, pertimbangkanlah cuti tiger.. nk gak jalan2.. nk date ngan cikgu ku sayang……. Bagi kanak-kanak, selamat bercuti.. jangan men ganja or syabu da la ek… untuk ibu bapa, perhatikan anak-anak korang tu.. jangan la kejar sangat duet.. hehehehe.. biarlah anak-anak korang jadi insan yang cemerlang untuk generasi akan datang..

Dah la ek.. boss macam pandang tiger jer.. rilek boss, saya tengah bagi nasihat nie.. safety officer kan mcm kaunselor gak.. hehehehe… okey la.. chow…


disebelah kiri : cikgu sayang yang suka camwhoring =P

disebelah kanan : yes! sempat masuk gambar...


2 comments:

Fakhrur Razi said...

ahahaha kot tmpt kje ker blogging nyer? ;D

Mr Tigeria & Mira said...

kat mane ajer sempat beb.. hehehehe