Sunday, November 28, 2010

fashion terkini, sensasi

Dikala orang-orang sudah mula mengenakan tudung @ shawl pelbagai fesyen...I am still stuck with my tudung bawal antique and old-fashioned. T.T



orang pkai shawl corak-corak, I pakai tudung bawal outdated.

shawl corak sangat gorgeous (from google)



orang pakai tudung Ariani a.k.a tudung Ikin... I pakai tudung bawal oudated jugak.

makteh cun! checkout her blog utk resepi sedap dan simple



I started to realized how outdated I was when I went to Jalan TAR with my mother....and almost all of the shopkeepers promote tudung Ariani dan tudung bawal hanya terdampar di sudut yang berhabuk dan bersarang labah-labah *mood sadis* dan pabila ibu I mengeluarkan statement setelah berjam-jam melayan kerenah I mencari tudung bawal baru idaman kalbu " beli jelah tudung ariani ni, dah takde orang dah pkai tudung bawal" yang mengandungi maksud tersirat



"Outdated sungguh anak aku ni"




Orang pakai tudung serta inner berwarna-warni.. I still pakai tudung bawal outdated.


gambar comel hassy dicuri dari belog beliau



WALAU BAGAIMANAPUN! time zaman kegemilangan inner berwarna-warni..I baru berjinak-jinak dengan shawl bercorak bagai. Tapi sekejap je I jinak, lepas tu mula meliar dengan tudung bawal semula selepas Mr Tigeria mengeluarkan statement " muke nampak bulat pakai shawl" yang mengandungi maksud tersirat


"tak lawa sungguh awek aku pakai tudung botak ni"




Orang pakai shawl berombak-ombak, anting-anting, pakai ribbon, headband........I still ketinggalan zaman dengan tudung bawal I. but I still menjenguk-jenguk Radiusite yang terkenal itu dengan harapan tuan punye kedai bersimpati dengan I lalu memberi shawl ombak free.

(from google)


SADIS TAK?


maybe I should create a new trend..so I pun mendapat idea....

tudung bawal di serikan dengan janggut palsu panjang..penah tgk ke?? trend baru kan?





tudung bawal serta earmuff... sesuai di gndingkan bersma rakan yng memakai glove mitten ala baby..

amacam? ada bran??






10 comments:

Dyana Hashim said...

berani2 ! nk jon da club. xreti pkai shawl comel2. nmpk dagu lebih :O

MTM said...

dyana hashim : haha! same la..muke bulat..dagu berlapis jadinye.... sedey btul..nk berfesyen pn x bley

Cik Gallus Gallus said...

just be yourself
kalau rase selesa pakai tudung bawal ape salahnye..

MTM said...

cik gallus gallus :betul tu....saye sokong!

Amyna said...

Hahhaa.. gambar trend terbaru tu macam gaya ngah pegang kuali.. Misai tu dah cukup berani..miahahhaa!

MTM said...

amyna : haah la..baru perasan..hahaha...design ceiling tu cm kuali... lawak!

fatihah said...

jom mira! shopping kt claire's..haha

MTM said...

fatihah : jom! beli headband banyak3!

Hasnida Sidek said...

honey. you're pretty. awak cantik pakai apa pun tetap cantik tahu!

MTM said...

hassy :awwww...u pretty jgk darl!