Tuesday, September 14, 2010

belajar rajin- rajin...


13 September 2010...


saat yang x ingin aku lalui terpaksa aku tempuhi jua..


pagi2, minum teh tarik... da rase cam minum kopi, cheese cake da mcm chis bedebah..!!


ada yang x kene ngan aku nie...



bila aku terlalu menyesal ngan terlepasnya peluang keemasan tok bergayut ngan awek aku sebelum dia gi uk.. menyesal.. tapi beb, serius bukan salah aku.. ni sume salah celcom... time tu plak dia nk line prob.. tension... si dia da merajuk.. pk balik, biar la.. dia merajuk x lama tu, pasal masa untuk kami sangat terhad..






jam tunjuk pukul 11, mak ai... punye la cepatnye masa berlalu.. kalo kat ofis, nk sampai kul 11 ni, puas la aku memaki dan dimaki orang.. si dia yang ku cinta, memberi msg untuk membuka skype.. aku try.. pergh,,,, zaman skang canggih beb.. x sangke... ternyata aku masih kabur dalam arena IT yang serba canggih nie.. kami try, test power la skype nie.. orait gak.. kira x yah la aku pk hal nk contact dia memahal... tapi cintaku, duet hanya harta di dunia.. dan dirimu adalah harta yang akan aku sunting menjadi harta dunia dan akhirat.. bley di pendekkan cerita, menjadi harta Mr.tigeria.. hehehe.. ingat karun je ada harta??


aku x taw nak buat apa lg.. macam2 aku buat, tapi sume x kene.. sampai la jam pukul 5 ptg.. aku siap untuk pergi ke KLIA,,


aku.. x taw nak cakap macam mane la.. pasal perasaan ni aku x bley nk kongsi ar.. hanya dia dan aku jer taw.. saat yang paling memberi aku semangat adalah, aku lah orang terakhir yang cinta lepaskan sebelum dia masuk balai berlepas.. dan, aku akan tunggu dia.. untuk menjadi orang terawal menjemput dia balik nnt... kengkawan yang bace, tolong la doakan buat kami.. untuk cintaku tersayang, belajar lah bersungguh2..kerana inilah peluang.. dan, jangan risaw, tiada yang lain sehebat cinta di mata mr tigeria.. cinta sangat perfect...



ops.. lupa, betol ke bila pakai blakbery bley sms free..??? tiger duk hutan.. x taw sangat pasal dunia IT ni. rakan2 tolong ea bagi pendapat hal blakbery nie..



nk tengok muka kitorang time kat KLIA x??







ibu mira yang amik ambar nie.. segaknye cintaku...



time nie la paling touching.. huhuhuhu.. rul tunggu cinta.... muaahhhh.. love u cinta...

belajar rerajin...

MTM

4 comments:

ifah said...

wah besnye mirali da fly..hope success di sana..blek sini kte same2 didik ank bangse ek mira..

mr.tigeria : sob3 mmg sdey cinta da fly..smoge bekekalan hendaknye..(dlu 1 mrsm ngn mira)

ork3d said...

huiii..sweet lah korg..demmn mish ur cinta v.much!(dr form1 sampai form5 stu mktb ngn mira)

mr.tigeria: jge ur cinta@my dear fwen elok2 taw..syg die nih..hee

MTM said...

ifah and siti ork3ed : tq korang..hrp2 berkekalan la hendaknye

Encik Tikus said...

DAH GERAK UK ? HMMM. ELOK2 DEKAT SANA. TIGER PULAK KALAU RINDU BOLEH SKYPE2 SELALU. HEHE ;D