Sunday, September 19, 2010

ahad... boring kat ofis...

hai semua pembaca.. walau pun x ramai yang nk bace..

macam biasa, arini tiger tulis lagi blog.. semalam x tulis pasal tiger rase x berbaloi kalo tulis tapi cinta x bace.. so, tiger fikir balik, janji tiger perlu ditunaikan,,,

semalam cinta tiger tu macam x berapa berpuas hati dengan tiger kot.. masalah internet kat rumah yang lampi giler... so.. hari ni, lepas jer main golf 9 lubang, tiger terus bergegas ke ofis.. harap sangat dapat skype ngan cinta,,,

boring gak kerja time hari ahad... sangat2 bosan,,, x ade ape2 pown.. sunyi sangat...
tak de idea sangat nk tulis blog arini,, sebab kepala da set nk skype ngan cinta,,,

MTM

2 comments:

Encik Tikus said...

aku baca lah aliff. hahaha

MTM said...

saye bace jugak.... tq chat skype ngn cinta..wlaupun bising sikit..tapi dapt tgk muke hensem rul heheh...muah